Onko teekkareiden tempaus ajastaan jäänyt?

"Pahin vihollinen tuli Otaniemeen". Alko avaa ovensa Espoon Otaniemessä. Otaniemi tunnetaan myös teekkarikylästä ja nykyisin Aalto-yliopiston kampuksesta. Polyteknikkojen Raittiusseura aikoo 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi tyhjentää Otaniemen Alkon alkoholista. Seura kertoo nettisivuillaan, että sen ”missio on raitistaa maailmaa – tuhoamalla kaikki alkoholi itse juomalla”. Tapahtumaan kootaan osallistujia Facebookissa.

Hmm, mitähän tästä pitäisi ajatella. Eikö viina ole jo jäämässä pois muodista, vähän kuin sauhuttelukin. Mitä tietysti on pidettävä oikeana kehityksenä kaiken tutkimustiedon valossa. Kaikki epäilemättä ymmärtävät, että veikeätä huumoriahan tämä, mutta onkohan vitsi vähän väljähtynyt, kuin edellisenä iltana pöydälle jäänyt lasillinen raittiuden vihollista. Ja millaista esimerkkiä vanhat sedät ja tädit oikein näyttävät, miten nuorisomme oikein käy..

Tai onko tämä vain harmiton ja hauska jäynä, mitäs turhia kukkahattuilemaan, sitäpaitsi kukkahatussa ei ole tupsua. Ja Alkostahan ei viina lopu, ei tarvitse huolestua.
Taskulämmin tuulahdus menneestä maailmasta
Voi niitä reppanoita, maksasi sanoo poks
Juokoot jos janottaa, ei Alkosta juotava lopu
Teekkarit ovat teekkareita vaikka voissa paistais
Hyvä jäynä!
Jonkun on uhrauduttava Suomen kansan raittiuden vuoksi
Asiahan ei minulle tietysti kuulu